2012. október 31., szerda

Édesanyám mesélte...

Irodalmi pályázatot hirdet gyerekek számára a marosvásárhelyi Kobak könyvesbolt, Édesanyám mesélte címmel
Pályázhatnak 9-14 éves diákok, bármilyen írásos alkotással (mese, vers, novella, gondolatok a fenti címmel kapcsolatos témáról), kizárólag eddig még meg nem jelent művekkel.
Az írás elkészíthető számítógépen (Times New Roman 12-es betűméret, szimpla sorköz) vagy kézzel írott formában, terjedelme maximum három A4-es oldal lehet.
Kedves pályázó gyerekek!
Olyan egyedi alkotásokat várunk tőletek, amelyek eltérnek a már jól ismert klasszikus meséktől )pl. A három kismalac, Hófehérke és a hét törpe stb.), viszont mindenképp kapcsolódnak a fantázia világához. Olyan meséket, verseket, történeteket várunk tőletek, amelyeket édesanyátok ( de akár édesapátok vagy nagyszülőtök) talált ki és mesélt nektek kiskorotokban.  
Beküldési határidő: 2012. november 23.
Törd te is a Kobak-od!
A pályázatok beküldhetők postai úton a Bookyard Company, 547530 Sângeorgiu de Mureş, str. Sudului nr.7 címre, vagz elektronikusan a tkkbook@gmail.com e-mail címre.
A műhöz külön papíron/file-ban kérjük csatolni a pályázó adatait:név,életkor,iskola neve és címe, felkészítő tanár neve, elérhetősége.
A beérkezett munkákból a legjobbakat szakmai zsűri választja ki, melyeketkövetkező kiadványunkban megjelentetünk. Korcsoportonként a legjobb alkotásokat értékes nyereményekkel díjazzuk - az első helyezett 200,00lejnek, a második helyezett 150,00 lejnek, a harmadik helyezett 100,00 lejnek megfelelő Kobak vásárlási utalványt kap. Az eredményhirdetésről minden pályázót emailben vagy telefono értesítünk. Az első három helyezést elért gyerekeket felkészítő pedagógusok meglepetésjutalmat vehetnek át.
További információk az alábbi elérhetőségeken:
Trombitás Melinda, tel: 0365/430-976, email:tkkbook@gmail.com

Forrás: Népújság, 2012.X.31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése